Taco Catering Stockholm

Mexikansk

Streetfood & Catering

 

Catering Värmdö

När du vill ha riktigt bra service och

Värmdös bästa catering

Har du tillställning runt Värmdö och behöver catering? Taco Fiesta erbjuder äkta och prisvärd Mexikansk streetfood som levereras till hela Stockholm och Uppsala. Vår Mexikanske chefskock har satt ihop en meny som speglar det bästa från det Mexikanska köket. Allt från klassiska tacos och burritos till spännande veganska och vegetariska Mexikanska rätter.

Menyn och Bokning

 

Spännande smaker från

Mexiko

Spännande smaker Värmdö

Spännande smaker direkt från.

Mexiko

Det Mexikanska köket erbjuder stor variation på mat för alla tillfällen. Du hittar allt från matiga kötträtter, fräscha fiskrätter till många spännande vegetariska och veganska rätter. Visste du att Mexikanska köket till stor del är växtbaserat?

Kolla in menyn

De bästa

Råvarorna

Våra råvaror Värmdö

Skillnaden sitter i

Råvarorna

För att lyfta upp de bästa smakerna så väljer vi ut de bästa råvarorna som finns på marknaden. Precis som man gör i Mexiko där det gäller att vara först på plats för att köpa det bästa handlarna har att erbjuda. Vi importerar mycket produkter från Mexiko men försöker också handla så mycket vi kan lokalt och närodlat för att ha så lite negativ inverkan på miljön så möjligt och stödja Svenska bönder.

Se hela menyn

 

Boka

Catering

Boka Catering Värmdö

Tacos för alla tillfällen

Boka catering till Värmdö

Skall du ha en tillställning i Värmdö och vill bjuda på något riktigt gott? Tveka inte och boka oss redan idag. Vi har stor erfarenhet från catering och har levererat många uppdrag i allt från AW till 10 personer till stora företagsevent med 150 personer. Vi levererar till hela Stockholm och Uppsala och gör det 365 dagar om året. Tveka inte att kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Kontakt och bokning

 

 

Boka Foodtruck Värmdö

När du vill ha en cool event så skall du boka vår

foodtruck till Värmdö

Du kan hyra vår food truck till till alla sorters evenemang i Värmdö. Vi åker ut, serverar och ser till att era gäster får de bästa tacos rykande färska. Det kan vara till en filminspelning, någon cool lansering eller varför inte till vickningen? Tacos är alltid uppskattat och på våra bufféer gäller alltid ”all you can eat” så du behöver inte oroa dig för att det inte skall räcka till.

 

Boka Trucken Nu!

 

 

 

 

Call Now Button